RHODESIAN RIDGEBACK

  Welkom op de website van en voor Rhodesian Ridgeback liefhebbers!

  OVER RHODESIANRIDGEBACK.NL

  KENNISBANK

  Op rhodesianridgeback.nl vind je een uitgebreide kennisbank over de Rhodesian Ridgeback.

  Kennisbank

  Tips & Tricks

  Op deze website geven we tips en tricks over dde Rhodesian Ridgeback.

  Tips & Tricks

  Element image
  Element image

  RHODESIAN RIDGEBACK

  De Rhodesian Ridgeback is een prachtige hond met een karakter van goud. Op deze website vind je zeer veel informatie over deze hond. Zo hebben we een kennisbank gevuld met informatie over de Rhodesian Ridgeback. Deze informatie is bedoeld voor mensen die overwegen een ridgeback op te nemen in het gezin, maar ook zeker voor de liefhebbers van het ras.

  Ga direct naar de kennisbank!


  Karakter rhodesian ridgeback

  Karakter

  Het karakter van de Rhodesian Ridgeback is uniek. Lees meer over het karakter door naar de kennisbank te gaan op deze website.

  Naar karakter >>

  Opvoeding rhodesian Ridgeback

  Opvoeding

  Wil je meer weten over de opvoeding van de Rhodesian Ridgeback? Lees dan over de opvoeding door naar de kennisbank te gaan op deze website.

  Naar opvoeding >>

  gezondheid rhodesian ridgeback

  Gezondheid

  Wil je meer weten over de gezondheid van de Rhodesian Ridgeback? Lees dan over de gezondheid door naar de kennisbank te gaan op deze website.

  Naar gezondheid >>

  KENNISBANK

  Rhodesian Ridgeback Informatie

  De Rhodesian Ridgeback staat bekend als de Afrikaanse leeuwenhond. Deze herkenning klopt uiteraard ook, maar geeft mensen die het ras niet goed kennen wellicht een verkeerde indruk van de hond. Ook wordt de Rhodesian Ridgeback weleens ”Pronkrug” genoemd door de streep op de rug. Wil je alles te weten komen over Rhodesian ridgebacks? Lees dan verder op deze website. We hebben alle informatie over deze prachtige hond op deze website verzameld!

  Liefdevol & gevoelig

  Het is een zeer liefdevolle en gevoelige hond. Een Rhodesian Ridgeback zal dan ook voor je door het vuur gaan en je beschermen waar nodig. Daarnaast is het een hele gevoelige hond, iets waar je als baasje echt rekening mee moet houden. Een vervelende ervaring zal de Ridgeback nooit vergeten!

  Slim

  De Rhodesian Ridgeback is een hele slimme hond. Uiteraard hebben ze vanuit hun jachtinstinct tactische spellen meegekregen. Ook als uw huisdier zal u merken dat deze hond een stuk slimmer is dan de gemiddelde hond.

  Prachtig & Sterk

  De Rhodesian Ridgeback is een prachtige maar ook sterke hond. Door de kruisingen waar de Ridgeback uit is ontstaan zitten er genen in de hond die de ridgeback niet alleen snel, maar ook krachtig maakt. De kenmerkende streep op de rug is natuurlijk prachtig en uniek. Al zijn er ook ridgebacks zonder een streep op de rug.

  VERZORGING

  Wil je meer weten over de verzorging van de Rhodesian Ridgeback? Lees dan in onze kennisbank meer over de verzorging!

  UITERLIJK

  Het uiterlijk van de Rhodesian Ridgeback is uiteraard erg kenmerkend, Lees meer over het uiterlijk in onze kennisbank!

  GESCHIEDENIS

  De Rhodesian Ridgeback heeft een mooie geschiedenis. Wil je hierover meer lezen? Bezoek dan onze kennisbank.

  R.R.C.N.

  De R.R.C.N. (Rhodesian Ridgeback Club Nederland) is de rasvereniging in Nederland. lees hier meer over in onze kennisbank.


  KENNIS DELEN

  Het delen van kennis is niet alleen heel leuk om te doen, maar je helpt er ook de hond als het baasje mee. Zo is er tal van informatie te vinden op verschillende websites. Elke website deelt zo zijn eigen kennis. Op rhodesianridgeback.nl proberen we alle kennis te verzamelen en te delen op één website. Zo kunnen nieuwe baasjes als bestaande Rhodesian Ridgeback liefhebbers kennis vinden, maar ook delen. Zo is het mogelijk om op de artikelen op deze website te reageren met jouw ervaringen en kennis. Zo zullen lezers van deze artikelen ook uw persoonlijke ervaring kunnen gebruiken. Naast het delen van kennis vinden we het ook leuk om mooie foto’s te plaatsen in onze galerij. Heb je een mooie foto kunnen maken? Stuur hem dan gerust naar ons op zodat we deze kunnen plaatsen in onze galerij!

  over rhodesianridgeback.nl

  We Love Rhodesian Ridgebacks

  Heb jij veel ervaring met Rhodesian Ridgebacks en vind je het leuk om deze kennis te delen? Goed nieuws! We zijn namelijk op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het compleet maken van de informatie op deze website.

  We zijn op zoek naar jouw!

  • Hondentrainers
  • Dierenartsen met de liefde voor de RR
  • Mensen met jaren ervaring met de RR
  • Mensen binnen de RRCN

  Lijkt je dit leuk? Neem dan contact met ons op!

  STATISTIEKEN

  180
  ARTIKELEN
  598
  REACTIES
  67
  FOTO'S
  2
  BIJDRAGERS


  CONTACT OPNEMEN

  Informatie

  Stuur ons een bericht!

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle updates op deze site en krijg leuke aanbiedingen via email!