info@rhodesianridgeback.nl
5 leuke ideeën voor de verjaardag van jouw hond

5 leuke ideeën voor de verjaardag van jouw hond

Is jouw hond binnenkort jarig? Bereid je dan nu maar vast voor op een onvergetelijke verjaardag. Want wat is er nu leuker dan het goede leven vieren samen met je huisdier? Je doet je Rhodesian Ridgeback geen groter plezier dan een verjaardag waarbij je flink uitpakt. Verwen hem daarom met een of meerdere leuke verrassingen. In deze blog geven we je 5 leuke ideeën voor de verjaardag van jouw hond. Voorpret gegarandeerd!

 

  1. Heerlijke hondentaart

Taart hoort erbij als je een verjaardag viert. Maar wist je dat er ook speciale hondentaarten bestaan? Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, dus er zit zeker iets tussen wat jouw Ridgeback heerlijk vindt. Als je er helemaal zeker van wil zijn dat hij gaat smullen, dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan. Decoreer de taart met zijn favoriete koekjes en het feest kan beginnen. Sowieso is het een goed idee om wat koekjes in de taart te verwerken.

 

  1. Een fotoshoot voor je Ridgeback

Rhodesian Ridggebacks hebben een prachtig uiterlijk. Heb je nog ruimte over aan de muur? Laat dan eens een fotoshoot maken van jou en je Ridgeback. Er zijn professionele fotografen die gespecialiseerd zijn in het fotograferen van honden. Dat kan in een fotostudio, maar het is misschien nog wel een leuker idee om dit op locatie te doen. Bijvoorbeeld op het strand of in het bos. Laat de foto uitprinten op doek en hang hem aan de muur. Je vindt vast wel een plekje in de woonkamer, slaapkamer of hal!
 

  1. Verjaardagskaart sturen

Blaft jouw hond ook als er iemand iets door de brievenbus gooit? Loopt hij naar de post toe? Stuur in dat geval een mooie verjaardagskaart naar je Rhodesian Ridgeback. Plak er een foto in van jullie samen en schrijf er een verjaardagswens in. Je kunt ook zelf creatief aan de slag gaan en een unieke kaart ontwerpen met een foto van jouw huisdier. Of maak een collage waarin je jullie belangrijkste herinneringen vastlegt. Kortom, een cadeau waar jullie allebei iets aan hebben.

 

  1. Dagje uit samen met je hond

Heb je zin om naar buiten te gaan? Ga dan een dagje uit samen met je hond. De Rhodesian Ridgeback heeft veel beweging nodig, dus we raden je aan om lekker de natuur op te zoeken. Frisse lucht opsnuiven en een activiteit in de buitenlucht ondernemen zijn niet alleen bevorderlijk voor de gezondheid van jouw hond, maar ook voor die van jou. Vergeet niet je camera mee te nemen om jullie dagje uit vast te leggen.

 

  1. De kamer versieren

Last but not least: de kamer versieren. Dat kun je uiteraard al de avond van tevoren doen. Er zijn allerlei producten op de markt waarmee je jouw Ridgeback een onvergetelijke verjaardag bezorgt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar, online of in de winkel. Denk bijvoorbeeld aan speciale hondenballonnen, kaarsen of een grappig feesthoedje. Wees vooral niet te bescheiden bij het versieren: een verjaardag vier je tenslotte maar één keer per jaar!

X