Kennisbank Rhodesian Ridgeback

 

Welkom in de kennisbank van RhodesianRidgeback.nl! Op deze pagina selecteer je eenvoudig waar je naar op zoek bent door op een onderwerp te klikken. Je vind dan artikelen over deze onderwerpen. Ook kan je de zoekbalk gebruiken om te vinden wat je zoekt. Het is ook mogelijk om jouw ervaringen te delen door een reactie te plaatsen onderaan elk artikel!

Karakter

Wil je weten wat het karakter van de Rhodesian Ridgeback is en wat je kunt verwachten als je een Ridgeback opneemt in je gezin? Lees er alles over door hieronder te klikken.

Lees verder

Opvoeding

De Rhodesian ridgeback is een slimme hond. Daarnaast zijn ze graag actief met hun baasje. Lees daarom meer over de opvoeding. Lees er alles over door hieronder te klikken!

Lees verder

Gezondheid

De gezondheid van een hond is erg belangrijk. Wil je weten welke kwalen er zijn of meer weten over de gezondheid van een Rhodesian Ridgeback? Lees dan hieronder verder!

Lees verder

Verzorging

Elke hond verdiend een goede verzorging, maar waar moet je rekening mee houden bij een Rhodesian Ridgeback? Je leest er alles over door hieronder te klikken op ”lees verder”.

Lees verder

Uiterlijk

Het uiterlijk van de Rhodesian Ridgeback is nogal sprekend door de streep (ridge) op de rug. Lees alles over het uiterlijk van deze hond door hieronder te klikken.

Lees verder

Geschiedenis

De geschiedenis van de Rhodesian Ridgeback is interessant! Wil je meer lezen over de geschiedenis van de Rhodesian Ridgeback? Je leest er alles over door hieronder te klikken!

Lees verder

RRCN

Alles over de R.R.C.N (Rhodesian Ridgeback Club Nederland). Lees meer over fokken, pups, shows en activiteiten van RRCN door hieronder te klikken.

Lees verder

Overige

Door naar overige te gaan lees je alles wat niet past bij bovenstaande onderwerpen. Denk aan bijvoorbeeld eigen initiatieven en ervaringen.

Lees verder