Over ons

RhodesianRidgeback.nl is opgezet voor en door Rhodesian Ridgeback liefhebbers. Het doel van de website is informeren over deze mooie en lieve hond. Rhodesian Ridgeback eigenaren, maar vooral wanneer je overweegt deze prachthond op te nemen in je gezin vind je veel handige tips op deze website.

Er is een kennisbank te vinden op deze website waar veel informatie te vinden is over de hond, het karakter en alles wat je zou willen weten over de ridgeback.

Naast de kennisbank is er inmiddels ook een webshop waar je super leuke goodies kunt kopen.

over rhodesianridgeback.nl

We Love Rhodesian Ridgebacks

We houden van de Rhodesian Ridgeback en hebben er zelf ook 2.

Kennisbank

We delen graag onze kennis met jouw, maar ontvangen ook graag kennis.

Goodies

In onze webshop vindt je tal van leuke Ridgeback goodies.

Sky en Nala

Jasper Gunsing

Allereerst welkom op deze website en leuk dat je meer wilt weten over deze website! Mijn naam is Jasper Gunsing, ik heb twee pracht van een rhodesian ridgebacks waar ik veel plezier mee beleef. Ik heb een ”te” slimme dame in huis, namelijk Nala. Daarnaast heb ik de wat lompere, maar zeer trouwe Sky in ons gezin, hij is een echte schat en maakt vrienden met iedereen.

Naast dat ik veel tijd besteed aan onze twee honden ben ik eigenaar en oprichter van een online marketing bureau in Arnhem. Door deze ervaring in de online marketing en de liefde voor deze honden was de stap naar deze website dan ook makkelijk gemaakt. Ik hoop dat eigenaren en toekomstig eigenaren veel informatie kunnen halen uit deze website en dat er veel kennis en ervaringen gedeeld zullen worden. Ook is er een gedeelte voor adoptie, mocht je een rr weten die een nieuw mandje zoekt? Ik help graag met zoeken!

Help je ons mee?

We zijn op zoek naar jouw!

We zijn op zoek naar bijdragers aan deze website. Zo willen we de kennis en informatie op deze website zo compleet mogelijk maken. Dus ben jij bijvoorbeeld een hondentrainer, heb je een kennel, ben je dierenarts of heb je gewoon veel ervaring met de ridgeback of andere honden? Neem dan contact met ons op wanneer je graag wilt bijdragen aan deze website!