info@rhodesianridgeback.nl
Een dag uit het leven van jou en je Rhodesian Ridgeback

Een dag uit het leven van jou en je Rhodesian Ridgeback

Heb je een Rhodesian Ridgeback of ben je van plan om er eentje te kopen? Deze hond gaat jou goed gezelschap houden. Hij is heel gezellig om in huis te hebben. Een huisdier waar je zeker positieve momenten mee gaat beleven. En mooie herinneringen maken. Dat ga je iedere dag doen. Dit trotse huisdier vind het geweldig om in huis rond te lopen en te spelen. Ook vindt hij het super om er lekker samen op uit te trekken. Op dagelijkse basis is jouw Ridgeback een trouwe vriend. In dit blog lees je alles over een dag uit het leven van een Rhodesian Ridgeback.

Je Rhodesian Ridgeback wordt wakker

De opvoeding van een Ridgeback is vrij eenvoudig te noemen. Maar het is wel heel handig meegenomen als je enige ervaring hebt met het opvoeden van honden. ’s Ochtends wordt jouw Ridgeback rustig wakker. Je loopt naar beneden en daar ligt jouw trotste huisdier braaf in zijn mand. Hij kijkt je aan met zijn grote ogen. Het is tijd voor een knuffel! Liefde geven aan jouw hond is natuurlijk heel belangrijk en daarom geef je hem een zachte aai. Een goed begin van de dag!

11 uur: koekjestijd!

Het is mooi weer. Jij en je Ridgeback nemen het ervan en zitten lekker relaxed in de tuin. Samen leuke spelletjes spelen in de achtertuin. Daar houden jullie allebei wel van. Zeg nu zelf: welke hondeneigenaar vindt dat nu niet leuk? Voor jullie het weten is het 11 uur. Koekjestijd! Je geeft je huisdier eerst nog een aai over zijn mooie pronkrug en haalt dan de koekjestrommel tevoorschijn. Je Ridgeback ruikt de geur al van ver en komt naar je toegesneld. Mond open en hij eet het koekje razendsnel op. Dat smaakt naar meer! Berg de koekjes dus nog maar niet op.

Mooie strandwandeling met je Ridgeback

Na de lunch blijft het prachtig weer. Een stralende zon en een hoge temperatuur. Het is echt zomer. Je komt op het geweldige idee om naar het strand de gaan samen met je Ridgeback. Snel wat spullen pakken en weg zijn jullie. Eenmaal aangekomen op het strand strekt de diepblauwe zee zich voor jullie uit. Er staat een heerlijk fris zeebriesje. Tijd om een strandwandeling te maken! Jullie genieten van het ultieme zomergevoel. Daarna gaan jullie de duinen in, waar jullie een prachtig uitzicht hebben op de zee en het vlakke achterland. Wat is het leven toch fijn!

strandwandeling

’s Avonds tv kijken

Je Ridgeback is actief bezig geweest en heeft – net als jij – met volle teugen van deze mooie zomerdag genoten. Jullie zijn allebei een beetje moe en besluiten om naar huis te gaan. Als jullie thuis zijn, genieten jullie samen in de tuin van de ondergaande zomerzon. Wat was dit een fijne dag! Nu het donker is, is het tijd om naar binnen te gaan. Er is een leuk programma op tv. En daar willen jullie natuurlijk geen moment van missen! Nu is het tijd om heerlijk te ontspannen. Er is toch niets fijner dan even helemaal niets doen? Onderuitgezakt zitten, weg van de alledaagse drukte.

 

Slaaptijd: lekker slapen in de mand

Jullie zitten samen op de bank, maar het is al best laat aan het worden. Nog even een koekje naar binnen werken. Dat gaat er zeker nog wel in. Jij een lekker speculaasje en je Ridgeback een hondenkoekje. Het is nog één keer knuffeltijd. Daarom geef je je hond nog een aai en een knuffel. Daarna is het toch echt tijd om te gaan slapen. En dat zal je Rhodesian Ridgeback zeer zeker doen. Hij gaat lekker slapen in de mand die speciaal voor hem bedoeld is. Helemaal klaar om onbeperkt te dromen over een zeer geslaagde dag! Op naar dromenland.X