info@rhodesianridgeback.nl

Nakomelingendag 2019 voor Rhodesian Ridgebacks

Baasjes en fokkers van Rhodesian Ridgebacks in Nederland opgelet! Op zaterdag 4 mei 2019 wordt er weer een Nakomelingendag gehouden. Kom jij ook met je Ridgeback? Lekker ontspannen in een fijne en open omgeving, wie wil dat nu niet? De dag wordt georganiseerd door de Rhodesian Ridgeback Club Nederland. Het evenement vindt plaats in Manege de Fruithof in het Gelderse Heteren, niet ver van Arnhem en Nijmegen. Dit is hét ideale moment om jouw hond te laten keuren. Op het buitenterrein van de manege zullen jij en je dier onvergetelijke momenten gaan beleven. Mooie herinneringen voor later!

Voor wie?

De Nakomelingendag wordt georganiseerd door de RRCN. De Nakomelingendag is vooral gericht op het keuren van nesten, minder op individuele honden. De dag is speciaal bedoeld voor de keuring van Rhodesian Ridgebacks die geboren zijn tussen 1 juni 2017 tot en met 31 mei 2018. Verder moet jouw hond in het bezit zijn van een Nederlandse stamboom om in aanmerking te komen voor de keuring. Is je Ridgeback niet (helemaal) perfect of correct? Dat is geen punt. Het maakt niet uit dat je hond geen ridge heeft, te veel wit of een extra kroon. Heeft je hond nog geen ervaring met showen? Ook dat is niet erg.

Met je hond ontspannen in een gezellige omgeving

Baasjes, fokkers en andere geïnteresseerden gaan een geweldige dag tegemoet. Heteren ligt midden in de Overbetuwe, een prachtig gebied met rivieren en groene weilanden. Dat je met je hond gaat ontspannen in een gezellige omgeving staat vast. Ben je nieuwsgierig naar de familie van jouw Rhodesian Ridgeback? Weet dan dat er de mogelijkheid is om kennis te maken met de broertjes, zusjes en ouders van jouw dier. De keuring van jouw Ridgeback is een unieke gebeurtenis die je niet snel zal vergeten. Fokkers kunnen de Nakomelingendag aangrijpen om te zien hoe het ras zicht ontwikkelt.

Handige informatie

We zetten alle handige informatie voor je op een rijtje. Wil jij je graag inschrijven voor de Nakomelingendag? Dat kan heel gemakkelijk online via het aanmeldingsformulier op de website van het RRCN. Doe dat wel vóór 13 april 2019. Bezoekers en ouderdieren zijn gratis. Bezoekershonden zijn op de dag toegestaan. Je kunt komen met een speciale hondenlijn, bijvoorbeeld een gewone halsband met een riem. Halti’s, tuigen of prikbanden mogen niet meegenomen worden. Een week voor de Nakomelingendag krijg je bericht met informatie wanneer je hond of nest gekeurd wordt.

nakomelingen dag Rhodesian Ridgeback 2019

Rhodesian Ridgeback Club Nederland

De Rhodesian Ridgeback Club Nederland (RRCN) is een vereniging die baasjes, liefhebbers en fokkers van Rhodesian Ridgebacks met elkaar in contact wil laten komen. Ook streeft de organisatie naar een kwalitatief goede fokkerij van het hondenras in Nederland. De vereniging is behoorlijk groot te noemen met meer dan duizend leden. Regelmatig worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals lezingen, tentoonstellingen, workshops en cursussen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom deze vereniging en dit hondenras? Abonneer je dan op het clubblad van de RRCN! Leesplezier gegarandeerd.

Manege de Fruithof

Manege de Fruithof is een bekende manege in Heteren met een goede reputatie. In een groene omgeving galopperen de paarden hier vrolijk in het rond. Manege de Fruithof is ontstaan in de jaren 70. Heb je zin in een lekker hapje of verfrissend drankje? Dan ben je bij deze manege absoluut op het juiste adres. Je vindt hier een topkantine/café waar je terecht kunt voor allerlei gelegenheden zoals feesten, huwelijksfeesten, jubileums en kinderfeestjes. Ook kun je er terecht voor een evenement op maat, zoals de Nakomelingendag!X