info@rhodesianridgeback.nl
Op reis met je Rhodesian Ridgeback

Op reis met je Rhodesian Ridgeback? Geweldige ideeën en tips

Samen thuis met jouw huisdier zijn is natuurlijk iedere dag weer een feestje. Voor honden met een pittig karakter is beweging heel belangrijk. Zeg nu zelf, hoe kun je dat beter stimuleren dan door op reis te gaan met je hond? De mogelijkheden zijn onbeperkt. Het maakt niet uit of je kiest voor een korte of lange vakantie. Dat je geweldige herinneringen gaat creëren staat namelijk vast. Wil jij inspiratie opdoen voor de reis van jullie dromen? Dan is deze blog speciaal voor jou en jouw dier geschreven.

Smullen in een dog friendly café

Voor wie denkt dat uitgaan met een huisdier een lastige activiteit is, heeft het mis. Dog friendly cafés zijn enorm in opkomst en winnen snel aan populariteit onder honden én hondenbezitters. IJsjes eten, smullen van lekkere koekjes en andere honden ontmoeten. Heerlijk voedsel dus en ook nog eens veel sociaal contact. Jullie slaan twee vliegen in één klap als je zo’n café bezoekt! Natuurlijk kun je ook voor een take away kiezen en genieten van wat lekkers in een park. De keuze is helemaal aan jullie.

Glamping samen met je hond

Onbeperkt ontspannen en ultiem comfort beleven op de camping? Dat kan met glamping. Als je kiest voor glamping, dan ga je absoluut een heerlijk relaxte tijd beleven samen met je hond. In een luxe accommodatie komen jullie volledig tot rust in een prachtige omgeving. Weg van de drukte. Je profiteert van alle gemakken die je thuis ook hebt: een comfortabel bed, luxe sanitair en nog veel meer. Bij mooi weer gaan jullie lekker de tuin in en genieten jullie van de warme zon. Samen naar de sterren kijken en de frisse nachtbries trotseren. Wat een ervaring, en ook nog eens goed voor de gezondheid van jouw hond!

Mooie strandwandelingen aan zee

Pak eens de auto en vertrek richting zee. Het seizoen van het jaar maakt niet uit. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is: je zult ervan versteld staan hoe leuk jouw hond het vindt om mooie strandwandelingen aan zee te maken. Haren in de wind en wandelen maar! Met mooi weer kun je van ’s ochtends tot ’s avonds laat rondom het strand vertoeven. Een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Dus trek eropuit en ga lekker lopen op het strand! Plezier gegarandeerd.

Op reis met je Rhodesian Ridgeback

Dagje weg met je huisdier

Heb je geen tijd om op vakantie te gaan of ben je weer terug van vakantie? Niet getreurd! Een dagje weggaan met je huisdier is dé ideale kans om plezier te beleven dichtbij huis. Wat dacht je ervan om eens naar een arboretum of een groot park te gaan? Of een tripje naar Amsterdam of Den Haag? Als je rustig wil wandelen, dan blijft het bos ook een aantrekkelijke optie. Vooral in de herfst een echte belevenis, waarbij jullie gaan wandelen over de afgevallen bladeren. Een overweldigend gevoel voor jou en je hond, te midden van de herfstkleuren en geuren.

Herinneringen vastleggen op Instagram

Ben je actief op social media? Steeds meer hondenbezitters kiezen ervoor om Instagram te gebruiken om er originele foto’s te plaatsen van hun hond. Een leuke manier om jouw vriendenkring op de hoogte te houden van de mooie momenten die jij samen met jouw huisdier beleeft. Als je je profiel op openbaar hebt staan is de kans groot dat je binnen een no-time veel volgers krijgt. Lekker op stap gaan, de natuur of de stad in. Allemaal leuke herinneringen om vast te leggen op Instagram of andere social media. Waar wacht je nog op? Snel, foto’s maken van je hond!

X